Koude voorgerechten
vers afgebakken breekbroodjes met boter, extra vierge olijfolie en tapenade
salade van gerookte paling en zalm, fijn gesneden ijsbergsla, venkel, appel en radijs met een dressing van sherrymayonaise
dun gesneden biefstuk van de haas, met rucola, pestomayo, pijnboompitten, tomaatjes en geschaafde kaas
een keizerlijke knapperige salade met gegrilde kip, spekjes, hardgekookt ei, rode ui, Parmezaansekaas en knoflookcroutons
Vers gehakt rundvlees met fijn gesneden kappertjes, augurkjes, uitjes en peterselie aangemaakt met mosterd, ketchup, mayonaise, eitje, etc etc. kortom, zoals het heurt!
Heerlijke lauwwarme gerookte IJsselmeerpalingfilet op knapperige toast, een echte klassieker, om te smullen!
tomaatjes uit de oven met burrata, basilicum, pijnboompitten, rucola en extra vierge olijfolie
salade van zoete aardappel, honing, cashewnoten, gepofte rijst, bosuitjes, tomaatjes en mozzarella
Hollandse garnalencocktail, zó uit de branding, met whiskysaus type ’niet lullen maar pellen’
kwartet van gerookte paling op toast, zalm met roomkaas, Hollandse garnalen met whiskysaus en een tartaar van krab en kreeftgarnalen met limoenmayonaise.
bonbon van gerookte zalm met een vulling en krab op een krokantje van filodeeg, met dillemayonaise
Hollandse garnalen met cocktailsaus, een pittig huisgemaakt loempiaatje van Noorse garnalen en tartaar van kreeftgarnalen met limoenmayonaise
carpaccio van tegen de stroom in gezwommen zalm met een rilette van gerookte zalm, rucola, kappertjes, ei, rode ui, croutons en honingmosterddressing
‘Een privé preuvenement aan tafel’ #VAWVAJHGKKM (vanalleswatvooralsjehelemaalgeenkeuzekuntmaken) een etagère met een variatie van diverse bovenstaande gerechten
Soep is de nieuwsgierigheid naar het hoofdgerecht
romige mosterdsoep met spekjes en fijn gesneden bosuitjes
kreeftensoep met gamba, garnalen, rouille-mayonaise en een scheutje cognac.
Wordt geserveerd met toast en boter
ijk gevulde soep met vis uit het zilte nat
gerookt paling crème soep.
Verrassend en lekker
Warme voor- of tussengerechten
eroosterd en afgelakt buikspek en gegrilde gepelde gamba`s, tezamen op knapperige romanasla met radijs, rode ui en een aioli dressing bestrooid met geroosterde sesamzaadjes
wee garnalenkroketjes uit de keuken van Ans gehuwd met een garnalen- krabtartaar uit onze keuken, samen in een ledikantje van wakamé met dillemayonaise
champignons in room met groene kruiden, sjalotjes en knoflook, gegratineerd met old Amsterdam kaas
geitenkaaskroketjes op komkommer-carpaccio met appel, radijs, avocado, stroop, rucola, walnoot en croutons
gepelde gamba`s in hete pittige olie van rode pepers met knoflook, uitjes en verse tuinkruiden
De kindermenuutjes zijn vakkundig op smaak en presentatie goedgekeurd door onze junior chefs Dickie, Baas en Oos
2 stokjes kipsaté met frietjes,
appelmoes en mayo
gebakken biefstukje met frietjes,
appelmoes en mayo
kroket of frikadel met frietjes,
appelmoes en mayo
kibbeling met frietjes,
appelmoes en mayo
Van borrelpraat en terrasgeleuter tot een salade parade en broodjes en zo...
Van Visserslatijn tot Vlees in de Kuip naar
een rondje rond de wereld.
Uit de ijssalon van Tante Nel
IJs en weder dienende.