Koude voorgerechten
zes vers afgebakken ambachtelijke breekbroodjes
met gezouten boter, extra vierge olijfolie en tapenade€ 9,75
cocktail van gerookte
paling en zalm, fijn gesneden
ijsbergsla, venkel, appel en radijs met een dressing van sherrymayonaise
€ 15,75
dun gesneden biefstuk van de haas, met rucola, pestomayo, pijnboompitten, tomaatjes en geschaafde kaas
€ 15,90
een keizerlijke knapperige salade met gegrilde kip, spekjes, hardgekookt ei, rode ui, Parmezaansekaas en knoflookcroutons
€ 14,75
Vers gehakt rundvlees met fijn gesneden kappertjes, augurkjes, uitjes en peterselie aangemaakt met mosterd, ketchup, mayonaise, eitje, etc etc. kortom, zoals het heurt!
€ 16,80
lauwwarme filet van de lekkerste gerookte
IJsselmeerpaling
op knapperige toast,
een echte klassieker, om te smullen!
€ 16,80
tomaatjes uit de oven met burrata, basilicum, pijnboompitten, rucola en extra vierge olijfolie
€ 13,75
salade van zoete aardappel, honing, cashewnoten, gepofte rijst, bosuitjes, tomaatjes en mozzarella
€ 11,75
een garnalencocktail van 100 gram Hollandsegarnalen zó uit de branding, met whiskysaus type ’niet lullen maar pellen’
€ 15,50
kwartet van gerookte paling op toast, zalm met roomkaas, Hollandse garnalen met whiskysaus en een tartaar van krab en kreeftgarnalen met limoenmayonaise.
€ 16,75
bonbon van gerookte zalm met een vulling en krab op een krokantje van filodeeg, met dillemayonaise
€ 14,85
Hollandse garnalen met cocktailsaus, een pittig huisgemaakt loempiaatje van Noorse garnalen en tartaar van kreeftgarnalen met limoenmayonaise
€ 16,85
carpaccio van tegen de stroom in gezwommen zalm met een rilette van gerookte zalm, rucola, kappertjes, ei, rode ui, croutons en honingmosterddressing
€ 14,85
‘Een privé preuvenement aan tafel’ #VAWVAJHGKKM (vanalleswatvooralsjehelemaalgeenkeuzekuntmaken) een etagère met een variatie van diverse bovenstaande gerechten
€ 17,50
Soep is de nieuwsgierigheid naar het hoofdgerecht
romige mosterdsoep met spekjes en fijn gesneden bosuitjes
€ 9,50
kreeftensoep met gamba, garnalen, rouille-mayonaise en een scheutje cognac.
Wordt geserveerd met toast en boter
€ 11,75
rijk gevulde vissoep met verse vis uit het zilte nat
€ 9,85
gerookt paling crème soep.
Verrassend en lekker
€ 9,75
Warme voor- of tussengerechten
geroosterd en afgelakt buikspek en gegrilde gepelde gamba`s, tezamen op knapperige romanasla met radijs, rode ui en een aioli dressing bestrooid met geroosterde sesamzaadjes
€ 15,75
twee garnalenkroketjes uit de keuken van Iris gehuwd met een garnalen- krabtartaar uit onze keuken, samen in een ledikantje van wakamé met dillemayonaise
€ 16,50
champignons in room met groene kruiden, sjalotjes en knoflook, gegratineerd met old Amsterdam kaas
€ 12,75
geitenkaaskroketjes op komkommer-carpaccio met appel, radijs, avocado, stroop, rucola, walnoot en croutons
€ 16,75
gepelde gamba`s in hete pittige olie van rode pepers met knoflook, uitjes en verse tuinkruiden
€ 15,60
De kindermenuutjes zijn vakkundig op smaak en presentatie goedgekeurd door onze junior chefs Dickie, Baas en Oos
2 stokjes kipsaté met frietjes,
appelmoes en mayo
€ 11,75
gebakken biefstukje met frietjes,
appelmoes en mayo
€ 14,75
kroket of frikadel met frietjes,
appelmoes en mayo
€ 9,90
kibbeling met frietjes,
appelmoes en mayo
€ 14,75
Van Visserslatijn tot Vlees in de Kuip naar
een rondje rond de wereld.
Uit de ijssalon van Tante Nel
IJs en weder dienende.