Voordeboegjes

Koude voorgerechten

Scheepsbeschuit met smeerolie

vers afgebakken breekbroodjes met boter, extra vierge olijfolie en tapenade



Opa, kijk ik vond op zolder…

salade van gerookte paling en zalm, fijn gesneden ijsbergsla, venkel, appel en radijs met een dressing van sherrymayonaise



Vittore Carpaccio (zoals in Harry's bar)

dun gesneden biefstuk van de haas, met rucola, pestomayo, pijnboompitten, tomaatjes en geschaafde kaas



Dickie`s Cesar salade

een keizerlijke knapperige salade met gegrilde kip, spekjes, hardgekookt ei, rode ui, Parmezaansekaas en knoflookcroutons



Baas boven Baas (Steak tartaar)

Vers gehakt rundvlees met fijn gesneden kappertjes, augurkjes, uitjes en peterselie aangemaakt met mosterd, ketchup, mayonaise, eitje, etc etc. kortom, zoals het heurt!



Toastje van Oosje

Heerlijke lauwwarme gerookte IJsselmeerpalingfilet op knapperige toast, een echte klassieker, om te smullen!



Caprese a`la Rocco Granata (vega)

tomaatjes uit de oven met burrata, basilicum, pijnboompitten, rucola en extra vierge olijfolie



Sweet potato (vega)

salade van zoete aardappel, honing, cashewnoten, gepofte rijst, bosuitjes, tomaatjes en mozzarella



Zuidwestertjes

Hollandse garnalencocktail, zó uit de branding, met whiskysaus type ’niet lullen maar pellen’



Wieringer Kwartet

kwartet van gerookte paling op toast, zalm met roomkaas, Hollandse garnalen met whiskysaus en een tartaar van krab en kreeftgarnalen met limoenmayonaise.



Van een leien dakje

bonbon van gerookte zalm met een vulling en krab op een krokantje van filodeeg, met dillemayonaise



Cocktail Trio o.l.v. Ad v.d Gein

Hollandse garnalen met cocktailsaus, een pittig huisgemaakt loempiaatje van Noorse garnalen en tartaar van kreeftgarnalen met limoenmayonaise



Zalmtrek

carpaccio van tegen de stroom in gezwommen zalm met een rilette van gerookte zalm, rucola, kappertjes, ei, rode ui, croutons en honingmosterddressing



Besluiteloos! (minimaal 2 pers.)

‘Een privé preuvenement aan tafel’ #VAWVAJHGKKM (vanalleswatvooralsjehelemaalgeenkeuzekuntmaken) een etagère met een variatie van diverse bovenstaande gerechten



Het ruime sop

Soep is de nieuwsgierigheid naar het hoofdgerecht

Wie weet waar Abraham… ?
(kan ook vega)

romige mosterdsoep met spekjes en fijn gesneden bosuitjes


Op de woelige baren

kreeftensoep met gamba, garnalen, rouille-mayonaise en een scheutje cognac.
Wordt geserveerd met toast en boter


Virtuoze matrozensoep

ijk gevulde soep met vis uit het zilte nat


Daar was laatst een...

gerookt paling crème soep.
Verrassend en lekker


Oevertuurtjes

Warme voor- of tussengerechten

Alle hens aan dek

eroosterd en afgelakt buikspek en gegrilde gepelde gamba`s, tezamen op knapperige romanasla met radijs, rode ui en een aioli dressing bestrooid met geroosterde sesamzaadjes


Een gezond huwelijk

wee garnalenkroketjes uit de keuken van Ans gehuwd met een garnalen- krabtartaar uit onze keuken, samen in een ledikantje van wakamé met dillemayonaise


Bohemian Rhapsody 
We are the champignons

champignons in room met groene kruiden, sjalotjes en knoflook, gegratineerd met old Amsterdam kaas


Grote grijze geitenbreier

geitenkaaskroketjes op komkommer-carpaccio met appel, radijs, avocado, stroop, rucola, walnoot en croutons


Fisherman`s Friend (sterk spul hé)

gepelde gamba`s in hete pittige olie van rode pepers met knoflook, uitjes en verse tuinkruiden



Voor de klein kapiteintjes

De kindermenuutjes zijn vakkundig op smaak en presentatie goedgekeurd door onze junior chefs Dickie, Baas en Oos

Kids Batavia

2 stokjes kipsaté met frietjes,
appelmoes en mayo


Kruimeltje

gebakken biefstukje met frietjes,
appelmoes en mayo


Ketelbinkie

kroket of frikadel met frietjes,
appelmoes en mayo


Berend Botje

kibbeling met frietjes,
appelmoes en mayo


Lunch kaart

Van borrelpraat en terrasgeleuter tot een salade parade en broodjes en zo...

A la carte kaart

Van Visserslatijn tot Vlees in de Kuip naar
een rondje rond de wereld.

de Kouwe kant

Uit de ijssalon van Tante Nel
IJs en weder dienende.