Hoofdgerechten Vis
De hoofdgerechten worden geserveerd met groenten, aardappel, friet, salade en compote
in pancetta gewikkelde kabeljauw in de oven gegaard en geserveerd op pasta met botersaus
een pannetje met gambastaarten nog strak in het pak, in de wok gebakken met knoflook, pepertjes, en peterselie
een roomboter op de huid gebakken kabeljauwfilet met selderijpuree, gefrituurde peterselie en beurre noisette
spies van zeewolf, zalm en gamba's, op een zeebodem van paprika, ui en spekjes laverend door een branding van wijnsaus
drie soorten gebakken vis met als vierde man een gambaspies, uiteraard met een ravigotesausje
in de oven gegaarde zalmmoot op boterzachte sjalotjes en venkel geserveerd met dillemayonaise
Wij en zeker de Nederlandse vissers doen ons best, maar deze klassieke zeetong gerechten, zijn alléén in het beste seizoen verkrijgbaar.
een pond in roomboter gebakken sliptongetjes
zeetong van ruim een pond in roomboter gebakken en afgeblust met citroensap en peterselie
gepocheerde, met zalm gevulde tongrolletjes, geserveerd onder een botersaus en garnaaltjes
gepocheerde, met zalm gevulde tongrol, gegrilde tongfilet, en een in roomboter, schoon gesneden gebakken sliptong
in roomboter gebakken zeetong van 500 gram met in Parfait Amour geflambeerde vruchten
in roomboter gebakken zeetong van 500 gram met in kruidenboter gebakken champignons en garnaaltjes
Hoofdgerechten Vlees
De hoofdgerechten worden geserveerd met groenten, aardappel, friet, salade en compote
spies van 250 gram oosters gemarineerde kippendijen met pindasatésaus, atjar en kroepoek. Lekkel hool!
in de boter gebakken malse biefstuk van 200 gram geserveerd met witte rijst en stroganoffsaus.
een mooi stuk van ruim 200 gram gegrilde procureur geserveerd met mangochutney en honingmosterdsaus
lendebiefstuk van 200 gram Australisch rundvlees, op de gril gegaard en geserveerd met kruidenboter
gebraden varkenshaas met bospaddenstoelen, spekjes en ui
gebraden varkenshaas met rode wijnsaus
varkenshaas met gesmolten brie en honingtijmsaus
200 gram biefstuk met gebakken ui, paddenstoeltjes en spek
#lediesteek gegrilde biefstuk van 180 gram met pepersaus
200 gram biefstuk met een romige pepersaus
lendebiefstuk van 350 gram Australisch rundvlees, op de gril gegaard en geserveerd met kruidenboter
biefstuk van 200 gram en een spies met gemarineerde scampi`s, beiden op de grill gegaard, geserveerd met knoflooksaus
spies van ruim 300 gram gegrild rund-, varkens-, kalf- en kippenvlees geserveerd met knoflook en chilisaus
gegrilde USA ribeye van 300 gram met kruidenboter
200 gram Black Angus entrecôte op de grill gegaard, geserveerd onder een wolkendek van gesmolten brie
varkens schnitzel in driekwartsmaat met gebakken Tiroler paddenstoelen,
paprika, spek en ui
gegrilde halve courgette gevuld met mozzarella en tomaat, gegratineerd met old Amsterdam en geserveerd op pasta en rucola
gnocchi met tomaat, kaas, notensla en basilicum. Een klassieke Italiaanse schotel (naar verluid was het Al`s favoriet!)
tortilla gevuld met champignons, ui, paprika, mais, mozzarella en kidneybonen met daarnaast zure room, geraspte kaas en tomatensalsa
gemarineerd kippenvlees in gele curry met kokosmelk, boontjes en ananas en met witte rijst
gemalineelde kippenvlees, in oostelse olie op hoog vuul gebakken, met een galnituul van knappelige loelbakgloenten met eiernoodels en teliyaki.
O ja, en we eten met stokkies
Satay van sirloin gemarineer op 'n stok saam met gedroogde appelkoos gekook op die rooster en bedien met geel rys
Op ieder potje past een dekseltje
pannetje met varkenshaaspuntjes in goedgevulde champignonsaus geserveerd met gebakken aardappeltjes, frietjes, groenten, salade en compote
draadjesvlees met natuurlijk een lekker vetrandje en daarbij rode kool en gekookte aardappeltjes
pannetje gesmoorde kippendij met spekjes, ui, courgette, champignons, tomaat en rode wijn geserveerd met gebakken aardappeltjes, frietjes, groenten, salade en compote
pannetje met gestoofde Noordzeevis geserveerd met mosterdbotersaus, gekookte aardappeltjes en rodekool
Van borrelpraat en terrasgeleuter tot een salade parade en broodjes en zo...
Koude en warme voor- of tussengerechten.
Uit de ijssalon van Tante Nel
IJs en weder dienende.