IJs en weder dienende
twee bolletjes vanille-ijs, eentje links en eentje rechts met z'n tweetjes onder een feestmuts van slagroom
een symfonie van een pecan-caramel reep samen met vanille-ijs en een toefje slagroom
vanille-ijs, met make-up van de echte warme chocolade opgedoft met slagroom en gesuikerde amandeltjes
in melk en kaneel gewenteld suikerbrood in de roomboter gebakken oftewel een ouderwets lauwwarm wentelteefje, met vanillehangop en blauwe bessen
sorbet van Johnny Lion, vanille-ijs met rooie ranja en vruchies (net als vroeger, maar dan net even anders)
twee zoenen met slagroom, overgoten met advocaat en ter afkoeling een bolletje ijs met slagroom
yoghurthangop met gemarineerde bosvruchten, slagroom en een crumble van botersprits en kletskoppen
lauwwarme Tarte Tatin met een bolletje kaneelijs geflankeerd door vanille crème en een toefje slagroom
een kleurrijk palet met o.a. vanille-ijs, chocolademousse, yoghurthangop, crème brûlée en een zoen met advocaat. En natuurlijk een toefje geslagen room.
Niets teveel gezegd toch?
crème brûlée van custard vla met vanille en een gebruind laagje suiker, geserveerd met een bolletje vanille-ijs en een toefje slagroom
een creatie van verschillende chocolade versnaperingen en huisgemaakte chocolademousse met een toefje slagroom
een modder gevecht van pure- en witte chocolademousse met daarbij sinaasappel en een referee van slagroom
kinderijsje met slagroom en natuurlijk een verrassing
Van borrelpraat en terrasgeleuter tot een salade parade en broodjes en zo...
Koude en warme voor- of tussengerechten.
Van Visserslatijn tot Vlees in de Kuip naar
een rondje rond de wereld.