Koude voorgerechten
zes vers afgebakken ambachtelijke breekbroodjes
met gezouten boter, extra vierge olijfolie en tapenade9,50
cocktail van gerookte
paling en zalm, fijn gesneden
ijsbergsla, venkel, appel en radijs met een dressing van sherrymayonaise
14,75
dun gesneden biefstuk van de haas, met rucola, pestomayo, pijnboompitten, tomaatjes en geschaafde kaas
14,90
een keizerlijke knapperige salade met gegrilde kip, spekjes, hardgekookt ei, rode ui, Parmezaansekaas en knoflookcroutons
14,75
Vers gehakt rundvlees met fijn gesneden kappertjes, augurkjes, uitjes en peterselie aangemaakt met mosterd, ketchup, mayonaise, eitje, etc etc. kortom, zoals het heurt!
15,85
lauwwarme filet van de lekkerste gerookte
IJsselmeerpaling
op knapperige toast,
een echte klassieker, om te smullen!
15,75
tomaatjes uit de oven met burrata, basilicum, pijnboompitten, rucola en extra vierge olijfolie
13,75
salade van zoete aardappel, honing, cashewnoten, gepofte rijst, bosuitjes, tomaatjes en mozzarella
11,75
een garnalencocktail van 100 gram Hollandsegarnalen zó uit de branding, met whiskysaus type ’niet lullen maar pellen’
15,75
kwartet van gerookte paling op toast, zalm met roomkaas, Hollandse garnalen met whiskysaus en een tartaar van krab en kreeftgarnalen met limoenmayonaise.
15,75
bonbon van gerookte zalm met een vulling en krab op een krokantje van filodeeg, met dillemayonaise
14,85
Hollandse garnalen met cocktailsaus, een pittig huisgemaakt loempiaatje van Noorse garnalen en tartaar van kreeftgarnalen met limoenmayonaise
14,85
carpaccio van tegen de stroom in gezwommen zalm met een rilette van gerookte zalm, rucola, kappertjes, ei, rode ui, croutons en honingmosterddressing
14,85
‘Een privé preuvenement aan tafel’ #VAWVAJHGKKM (vanalleswatvooralsjehelemaalgeenkeuzekuntmaken) een etagère met een variatie van diverse bovenstaande gerechten
16,85
Soep is de nieuwsgierigheid naar het hoofdgerecht
romige mosterdsoep met spekjes en fijn gesneden bosuitjes
8,95
kreeftensoep met gamba, garnalen, rouille-mayonaise en een scheutje cognac.
Wordt geserveerd met toast en boter
11,75
rijk gevulde soep met vis uit het zilte nat
9,95
gerookt paling crème soep.
Verrassend en lekker
9,25
Warme voor- of tussengerechten
geroosterd en afgelakt buikspek en gegrilde gepelde gamba`s, tezamen op knapperige romanasla met radijs, rode ui en een aioli dressing bestrooid met geroosterde sesamzaadjes
15,75
twee garnalenkroketjes uit de keuken van Ans gehuwd met een garnalen- krabtartaar uit onze keuken, samen in een ledikantje van wakamé met dillemayonaise
15,40
champignons in room met groene kruiden, sjalotjes en knoflook, gegratineerd met old Amsterdam kaas
12,75
geitenkaaskroketjes op komkommer-carpaccio met appel, radijs, avocado, stroop, rucola, walnoot en croutons
14,75
gepelde gamba`s in hete pittige olie van rode pepers met knoflook, uitjes en verse tuinkruiden
14,90
De kindermenuutjes zijn vakkundig op smaak en presentatie goedgekeurd door onze junior chefs Dickie, Baas en Oos
2 stokjes kipsaté met frietjes,
appelmoes en mayo
9,75
gebakken biefstukje met frietjes,
appelmoes en mayo
13,75
kroket of frikadel met frietjes,
appelmoes en mayo
9,50
kibbeling met frietjes,
appelmoes en mayo
13,75
Van Visserslatijn tot Vlees in de Kuip naar
een rondje rond de wereld.
Uit de ijssalon van Tante Nel
IJs en weder dienende.