Hoofdgerechten Vis
De hoofdgerechten worden geserveerd met groenten, aardappel, friet, salade en compote
in pancetta gewikkelde kabeljauw in de oven gegaard en geserveerd op pasta met botersaus
26,75
een pannetje met gambastaarten nog strak in het pak, in de wok gebakken met knoflook, pepertjes, en peterselie
28,50
een roomboter op de huid gebakken kabeljauwfilet met selderijpuree, gefrituurde peterselie en beurre noisette
27,50
spies van zeewolf, zalm en gamba's, op een zeebodem van paprika, ui en spekjes laverend door een branding van wijnsaus
27,50
drie soorten gebakken vis met als vierde man een gambaspies, uiteraard met een ravigotesausje
27,75
in de oven gegaarde zalmmoot op boterzachte sjalotjes en venkel geserveerd met dillemayonaise
26,75
Mede door de regelgeving zijn zee- en sliptongen op de Nederlandse visafslagen tijdens het samenstellen en drukken van het magazine zeer lastig verkrijgbaar. Daarom moeten wij u zo nu en dan helaas teleurstellen. Wij en zeker de Nederlandse vissers doen ons best en hopen op betere tijden.
drie
stuks in roomboter gebakken sliptongetjes
28,75
zeetong van 500 gram in roomboter gebakken en afgeblust met citroensap en peterselie
39,75
gepocheerde, met zalm gevulde tongrolletjes, geserveerd onder een botersaus en Hollandse garnaaltjes
28,85
gepocheerde, met zalm gevulde tongrol, gegrilde tongfilet, en een in roomboter, schoon gesneden gebakken sliptong
29,75
in roomboter gebakken zeetong van 500 gram met in Parfait Amour geflambeerde vruchten
43,50
in roomboter gebakken zeetong van 500 gram met in kruidenboter gebakken champignons en garnaaltjes
43,50
Hoofdgerechten Vlees
De hoofdgerechten worden geserveerd met groenten, aardappel, friet, salade en compote
spies van 250 gram oosters gemarineerde kippendijen met pindasatésaus, atjar en kroepoek.
23,75
gegrilde procureur geserveerd met mangochutney en honingmosterdsaus
19,75
gebraden varkenshaas met bospaddenstoelen, spekjes en ui
25,75
biefstuk van 200 gram met basmati rijst en stroganoffsaus
25,75
200 gram Black Angus entrecôte op de grill gegaard, geserveerd onder een wolkendek van gesmolten brie
26,75
lendebiefstuk van 200 gram Australisch rundvlees, op de gril gegaard en geserveerd met kruidenboter
25,50
gebraden varkenshaas met rode wijnsaus
24,75
varkenshaas met gesmolten brie en honingtijmsaus
26,75
spies met
250 gram gegrilde beefstukpunten met noedels
en een saus van champignons en bosuitjes
28,50
200 gram biefstuk met gebakken ui, paddenstoeltjes en spek
26,75
#lediesteek gegrilde biefstuk van 180 gram met pepersaus
23,75
200 gram biefstuk met een romige pepersaus
23,75
lendebiefstuk van 350 gram Australisch rundvlees, op de gril gegaard en geserveerd met kruidenboter. (voor de echte carnivoor)
36,50
biefstuk van 200 gram en een spies met gemarineerde scampi`s, beiden op de grill gegaard, geserveerd met knoflooksaus
29,85
spies van ruim 300 gram gegrild rund-, varkens-, kalf- en kippenvlees geserveerd met knoflook en chilisaus
29,85
gegrilde
kalfsrib Eye van 300 gram met kruidenboter
32,50
varkens schnitzel in driekwartsmaat met gebakken Tiroler paddenstoelen,
paprika, spek en ui
22,75
gegrilde halve courgette gevuld met mozzarella en tomaat, gegratineerd met old Amsterdam en geserveerd op pasta en rucola
21,75
gnocchi met tomaat, kaas, notensla en basilicum. Een klassieke Italiaanse schotel (naar verluid was het Al`s favoriet!)
19,75
tortilla gevuld met champignons, ui, paprika, mais, mozzarella en kidneybonen met daarnaast zure room, geraspte kaas en tomatensalsa
21,75
gemarineerd kippenvlees in gele curry met kokosmelk, boontjes en ananas en met witte rijst
23,75
gemalineelde kippenvlees, in oostelse olie op hoog vuul gebakken, met een galnituul van knappelige loelbakgloenten met eiernoodels en teliyaki.
O ja, en we eten met stokkies
23,75
Satay van sirloin gemarineer op 'n stok saam met gedroogde appelkoos gekook op die rooster en bedien met geel rys
23,75
Op ieder potje past een dekseltje
pannetje met varkenshaaspuntjes in goedgevulde champignonsaus geserveerd met gebakken aardappeltjes, frietjes, groenten, salade en compote
23,75
draadjesvlees met natuurlijk een lekker vetrandje en daarbij rode kool en gekookte aardappeltjes
24,75
pannetje gesmoorde kippendij met spekjes, ui, courgette, champignons, tomaat en rode wijn geserveerd met gebakken aardappeltjes, frietjes, groenten, salade en compote
23,75
pannetje met gestoofde Noordzeevis geserveerd met mosterdbotersaus, gekookte aardappeltjes en rodekool
24,75
Koude en warme voor- of tussengerechten.
Uit de ijssalon van Tante Nel
IJs en weder dienende.